ŞANLIURFA / HALİLİYE - Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Projenin adı Duygu farkındalığı

Proje öğrencilerin eğitsel, akademik,

mesleki ve kişisel gelişim alanlarını desteklemeyi amaçlamaktadır.

Nis

9. sınıf öğrencileri arasında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında bilgi yarışması yapıldı.

Bigep Kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi Bilgi Yarışması yapıldı

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.donem 1.Ortak Sınav Takvimi

Şbt

DUYURU!!!

14.02.2024 tarihinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Valilik tarafından idari izin ilan edilmiş, bu sebeple 14.02.2024 tarihinde yapılamayan fizik (9.sınıf) ve dinkültürü ve ahl bilgisi (9.sınıf) dersleri sorumluluk sınavları 26.02.2024 tarihinde yine aynı saatlerinde yapılacaktır.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem başı sorumluluk sınav takvimi tabloda belirtilmiştir. Devamsız öğrenciler ve beklemeli durumda olan öğrencilerimizin 09.02.2024 tarihine kadar okul müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları halinde sorumluluk sınav planlamasına dahil edileceklerdir.

Açık lise ders programı

Ekm

MESEM İCİN LİNKLER ARKADAŞLAR DERSLER ZOOM PROGRAMI İLE İŞLENECEKTİR. BUNUN İCİN HERKES ZOOM PROGRAMINI TELEFONA YA DA BİLGİSAYARA İNDİRSİN GOOLE HESABI İLE ÜYE OLUN. AYRICA DERS PROGRAMI VE CANLI DERS LİNKLERİ İÇİN TELEFONUNUZDA YA DA BİLGİSAYARİNİZ DA MİCROSOFT OFFİCE YÜKLEMENİZGEREKLİDİR.

MESEM CANLI DERS PROGRAMI

Eylül dönemi sorumluluk sınavları