ŞANLIURFA / HALİLİYE - Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Sistemi

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem başı sorumluluk sınav takvimi tabloda belirtilmiştir. Devamsız öğrenciler ve beklemeli durumda olan öğrencilerimizin 09.02.2024 tarihine kadar okul müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları halinde sorumluluk sınav planlamasına dahil edileceklerdir.

Kermes Etkinliği yapıldı.

Bilgi Yarışması Etkinliği

kelime oyunu etkinliği yapıldı

Bağımlılığa Hayır Spora Evet

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından İhmal ve İstismar Semineri yapıldı.

Bigep kapsamında tyt denemesi yapıldı

Ara

Şanlıurfa Valiliği himayesinde başlatılan "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi" kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik izleme ve değerlendirme sınavlarını yapıyoruz.

Proje kapsamında öğrencilerin akademik kariyerlerini, sosyal ve duygusal gelişim alanlarını destekleyici etkinliklerin hazırlıklarını tamamlıyoruz.

2023 / 2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem 1. Ortak sınav takvimi

Haz

Gazetecilik alanı öğrencilerinin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan Genç Medya e-dergisinin 2. sayısı yayınlandı.

May

Gazetecilik alanımızın hazırladığı aktüel dergimiz yayında! Genç Medya'da emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Keyifli okumalar...

May

SEUP Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen Bahar Şenliği'nden renkli görüntüler;