T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALİLİYE - Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon
(0414 313 80 68)
Belgegeçer
04143140850
WEB
https://turgutozalmeslek.meb.k12.tr
Adres
SIRRIN MAH. 620 SK. TURGUT ÖZAL MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 6A HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Zeka düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri; bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık,çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun,metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen,en az bir yabancı dili çok iyi bilen,yeni teknolojileri kullanan,yeni bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayan,dünya ile yarışan,bilim adamı ve akademisyen yetiştiren yükseköğretim kurumlarına hazırlanan,etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
T.C. Kanunlarına, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, hür ve çağdaş düşünceye sahip hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk sahibi, kendisine ve çevresine saygılı nitelikli insan yetiştirmek.
Başarılar
2009-2010 Eğitim Öğretim yılında okulumuz il genelinde yapılan güreş turnuvalarında farklı gruplarda aşağıdaki gibi derece almıştır. a- Yıldızlar Grokoromen İl 1. b- Yıldızlar Serbest İl 2. c- Badminton Kızlar İl 2. d- Futbol Kızlar İl 2. 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında okulumuz il genelinde yapılan güreş turnuvalarında farklı gruplarda aşağıdaki gibi derece almıştır a- Yıldızlar Grokoromen İl 1. b- Gençler Serbest İl 1. c- Badminton Kızlar İl 3. d- Badminton Erkekler İl 3. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında okulumuz il genelinde yapılan güreş turnuvalarında farklı gruplarda aşağıdaki gibi derece almıştır a- Yıldızlar Grokoromen İl 2. b- Yıldızlar Serbest İl 2. c- Gençler Serbest İl 1. d- Gençler Grokoromen İl 2. Okulumuz Ticaret Meslek Lisesi mezunu olup halen görev yapan öğretmenlerimizin listesi aşağıdaki gibidir. Reşit AKGÜN Hüseyin ALPAY Niyazi KOCADAĞ Salih ÇAKA Selim CANLI Abdulhakim KARADAĞ Abuzer ÇİFTÇİ Tuğba ESKİCİ Mehmet ERCAN 2013 - 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞANLIURFA FUTSAL İL BİRİNCİLİĞİ
Öğretmen :50
Öğrenci :744
Derslik :38
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1338
Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler
07:40 15:40
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
MERKEZDEN 81 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSÜ
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
SIRRIN MAHALLESİ BANVİT BİTİŞİĞİ AKÇAKALE ÇEVRE YOLUNUN SOLUNDA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ŞANLIURFA HALİLİYE 4-5 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır